14 Şubat 2009 Cumartesi

Durant Çaylakları Yaktı



Durant çaylakları yıktı
NBA All-Star hafta sonunda ikinci yıl oyuncuları çaylakları 122-116 yendi. Çaylakların potasına 46 sayı bırakan Oklahoma City'nin yıldızı Kevin Durant, rekor kırarak karşılaşmanın en değerli oyuncusu oldu.
NBA'de All-Star heyecanı başladı. Organizasyonun ilk ayağı olan ikinci yılını geçiren oyuncular ile çaylaklar arasındaki mücadeledeyi ikinci yıl oyuncuları 122-116'lık skorla kazandı.Oklahoma City'nin yıldız oyuncusu Kevin Durant, 46 sayı ile ikinci yıl oyuncuları-çaylaklar mücadelesinde bir rekora imza atarken, karşılaşmanın da en değerli oyuncusu seçildi.Son 6 yıldır ikinci yıl oyuncularının sahadan galibiyetle ayrıldığı karşılaşma karşılıklı basketlerle başladı.Kevin Durant'ın sayılarıyla etkili olan ikinci yıl oyuncuları ilk 3.5 dakikayı 13-7 önde geçti. Rudy Fernandez ve Michael Beasley'nin sayılarıyla farkı kapatan çaylaklar, 23-18 öne geçti. Marc Gasol ve Russell Westbrook'un da devreye girmesiyle farkı çift hanelere kadar çıkartan çaylaklar, ikinci yıl oyuncularının farkı eritmesine rağmen ilk yarıyı 61-58 önde bitirdi.İkinci yarıya Durant'ın 3 sayılık basketiyle başlayan ikinci yıl oyuncuları, skora 61-61 eşitlik getirdi. Beasley-Fernandez-Westbrook üçlüsünün sayılarıyla kontrolü yeniden ele geçiren çaylaklar, ilk 5 dakika içinde skoru 82-72'ye getirerek farkı yeniden çift hanelere taşıdı. Kevin Durant-Rodney Stuckey ikilisinin üst üste kaydettiği basketlerle maça yeniden ortak olan ikinci yıl oyuncuları, son 6.5 dakikaya 106-99 önde girdi ve karşılaşmayı da 122-116 kazandı.Karşılaşmayı 46 sayı – 7 ribaunt – 4 asist – 2 top çalmayla tamamlayan Kevin Durant maçın en değerli oyuncusu seçilirken, Rodney Stuckey 12 sayı – 9 asist – 3 ribaunt – 3 top çalmayla, Jeff Green ve Thaddeus Young da 13'er sayıyla oynadı. Çaylaklarda Miami Heat'in yıldızı Micahel Beasley 29 sayı – 3 ribaunt – 2 top çalmayla ön plana çıkan isim olurken, Eric Gordon 19 sayı – 6 ribaunt – 2 asistle, Marc Gasol 15 sayı – 8 ribaunt – 2 asistle karşılaşmayı tamamladı..
İş var bu çocukta maçı izledim bireysel hiç bir harekette bulunmadı atması gereken yerde attı asist yapması gereken yerde asist yaptı oyunu bireyselleştirmeden oynayıp 46 sayı atmak büyük bir başarı tebrikler Durant...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder